Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Убитият от Зуека - учен от БАН

отпечатай новината

14.11.2011 11:45 | Видян 2921 пъти

Убитият от Зуека - учен от БАН

Пенсионерът, намерил смъртта си под колата на Васил Василев-Зуека, е бил не просто някакъв случаен възрастен човек, а изтъкнат учен, дал много за родината си. Това разказаха пред „Всеки ден" приятели на трагично загиналия, провокирани от разкритието ни в броя от петък. За пръв път след 11 години мълчание таблоид №1 у нас повдигна завесата на един драматичен случай.

Става дума за убийството на човек на пътя, причинено от усмихнатия иначе актьор. Според читатели на вестника, които се свързаха с нас след разкритието ни от петък, катастрофата преди 11 години е била изцяло по вина на звездата от „Господари на ефира". Бивши колеги на жертвата разкриват, че актьорът карал с несъобразена скорост - 80-90 километра по бул. "Янко Сакъзов" в участъка до Военна академия. Там забраната е 50 километра в час, защото има пешеходна пътека. Именно върху зебрата стана белята", разкриват читателите в писмо до редакцията.

Те допълват, че жертвата на актьора е един от най-изтъкнатите литературоведи преди 1989 г., работел в БАН и е признат за най-добрия преводач от испански у нас. Бившите му колеги обаче спестяват името му от уважение към семейството на загиналия. Те не желаели трагедията им да става обществено достояние, за да не бъдат обвинени в користни цели. Междувременно комшии на актьора в столичния квартал „Редута" разказаха, че в деня на излизането на материала ни в петък той изкупил всички броеве в махалата. А после крадешком се прибрал у дома си, ходейки на пръсти между колите, за да унищожи вестника разобличител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !