Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Сюзън Бойл с нов албум

отпечатай новината

14.11.2011 15:30 | Видян 2022 пъти

Сюзън Бойл с нов албум

„Someone To Watch Over Me” е дългоочакваният трети албум на един от най-продаваните артисти в света през последните години – Сюзън Бойл. Предишните два албума на певицата „I Dreamed a Dream” и „The Gift” се продават в над 14 милиона копия и оглавяват чартовете в над 30 страни!! Сега Сюзън Бойл се завръща с дългоочакван трети албум, озаглавен „Someone To Watch Over Me”.

Сюзън Бойл и именитият продуцент Стив Мак се събират отново, за да създадат един чувствен и модерен албум. В „Someone To Watch Over Me” се преплитат песни от различни музикални стилове, превърнали се в емблеми за няколко поколения.

Сюзън Бойл приема предизвикателството да направи своя интерпретация на класики като Unchained Melody, Enjoy The Silence, Mad World и Both Sides Now. В албума са включени и специално създадените песния за нея „This Will Be The Year”, „Naughty Boy и „Return”. Албумът е нов етап в кариерата на Сюзън Бойл.

В „Someone To Watch Over Me” се съчетават нови песни и евъргрийни, настроението в албума варира от ефирни до драматични изпълнения, а музиката е прекрасен фон, на който се разгръща потенциалът и красотата на гласа на Сюзън Бойл. Глас, в който целият свят се влюби, когато 48-годишната домакиня Сюзън Бойл изгря на сцената на шоуто “Britain's Got Talent”.

Изборът на песни, който Сюзън прави, е вдъхновен от житейските истории и разкази на нейните почитатели, от които тя получава ежедневно писма. Сюзън споделя "...В някои от песните, които избрах за албума, се преплитат историите, които хората споделят с мен. Бях сигурна, че именно от това се нуждае музиката ми.

Те пишат до мен за скръбта, любовта, щастливите и тъжни моменти, през които преминават. Всички те са дълбоко вълнуващи и песните, които създавам са огледало на тези емоции и споделен житейски опит”.

Позната на публиката със своя мощен, спиращ дъха глас и елемент на изненада в своите песни, Сюзън се превърна в един от лидерите по продажби в световен мащаб. С феноменалните продажби на нейните албуми и рекордните мулти платинени постижения Сюзън извървя дълъг път.

Съдържание:
1. You Have To Be There
2. Unchained Melody
3. Enjoy The Silence
4. Both Sides Now
5. Lilac Wine
6. Mad World
7. Autumn Leaves
8. This Will Be The Year
9. Return
10. Someone To Watch Over Me

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !