Леонардо ди Каприо наруши мълчанието...

Леонардо ди Каприо се дистанцира от Шон „Диди“ Комбс,...

Откриха главата на мъжката статуя в...

След като в петък в древния град Хераклея Синтика беше...

Веселин Маринов споделил първо на Цветанов за жена си

отпечатай новината

16.11.2011 11:45 | Видян 3186 пъти

Веселин Маринов споделил първо на Цветанов за жена си

Първият човек, който разбрал за семейните проблеми на Веселин Маринов бил Цветан Цветанов. Това разказа самият певец пред ТВ7.

“Цветанов е от първите хора, на които разказах за раздялата с Цветанка. Подкрепи ме, и то от първата дума. Цветанов е от най-близкия ми кръг хора, тези, дето са колкото пръстите на едната ръка”, каза Маринов.

Той допълни, че има 6-7 приятели, но трима са от онези приятели, които могат да станат по всяко време и да тръгнат към него.

С Цветанка са разделени от месец и в живота му все още няма друга жена.

“Станала е грешка, няма прошка. Такава ми е орисията, прекалено различен е животът на музикантите – много жени около мен, пътувания, концерти. При мен ревността не съществува. Когато съм решил да се събера с някого, да остарея с него, аз предлагам брак. Тя е моята жена и й вярвам напълно. Там ми е грешката изглежда”, призна певецът.

Маринов разказа, че от тъжните моменти в живота му са се родили най-хубавите му балади. “Пея за раздялата, защото съм я преживял. Когато раздялата е дошла, това се отразява на най-хубавите ми балади. Когато съм бил най-щастлив, чувствата ми са отразени в едни от най-красивите ми любовни шлагери”, обясни певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !