Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Лияна с нов успех в Русия

отпечатай новината

16.11.2011 15:00 | Видян 3277 пъти

Лияна с нов успех в Русия

Звездата на „Сънни мюзик” Лияна отново привлече вниманието на руската публика, след като новото й видео бе пуликувано в два от най-известните сайтове в Русия - AleGaTor.ru и Kykym.ru.

Престижните интернет портали оцениха подобаващо клипът към  „Запознай се с мен”, като го наредиха наред с най-добрите нови продукти на руските и световни звезди.
 
Не по-малък успех продължава да жъне и предишната песен на Лияна – „Ох, ох”. Тоталният хит вече присъства в повече от 10 руски компилации, събиращи хитовете на годината в Русия. 

Песента продължава да е единствената на български изпълнител, която намира място в актуалните дискове. Имайки в предвид  многохилядните тиражи, в които излиза всеки един музикален продукт в Русия, със сигурност името на красивата ни певица вече е известно за доста голяма аудитория от слушатели.

Рекордният брой от гледания на видеото на „Ох, ох” – над един милион в you tube, също доказва главоломно растящата популярност на Лияна.

Безспорен е фактът е, че русият музикален бизнес вече е на много високо ниво не само като  музикални продукции и видеоклипове,  но и като стайлинг и перфектна визия на изпълнителите.

Фактът, че песните и клиповете на Лияна успяват да се забележат сред голямата конкуренция е безспорно доказателство, че и в България се правят неща, които се оценяват не само от родната, но и от чуждестранната публика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !