Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Сър Алекс: Бербатов се справи много добре

отпечатай новината

23.11.2011 12:30 | Видян 1721 пъти

Сър Алекс: Бербатов се справи много добре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън похвали Димитър Бербатов за играта му в мача с Бенфика. Българинът вкара гол, отмениха му още два заради засада и пропусна изгодно положение в края при равенството 2:2. По този начин нападателят прекъсна головата си суша в Шампионската лига, след като не бе вкарвал от 21 октомври 2008 година. Това бе 12 гол в 33-те мача на Бербатов в евротурнирите.

“Бербатов винаги е бил част от състава. Той не започваше титуляр в голяма част от мачовете, но това е заради партньорството между другите нападатели този сезон. Той се справи много добре тази вечер и можеше да вкара хеттрик. Съдията взе неправилно решение да отсъди засада през първото полувреме, когато излизаше сам срещу вратаря.

Това не беше засада. А в края пропусна възможност за гол. Може би нямаше късмет, а може би трябваше малко да свали топката. Като цяло той игра много добре. Дими винаги може да вкара гол и да обърне мача. Затова го пуснах в игра. Той винаги е в плановете ми“, коментира Алекс Фъргюсън.

Българинът получи добри оценки от медиите в Англия, които обаче не пропуснаха да отбележат пропуска му в края на срещата. “Поведе домакините, но започна тихо мача. Раздвижи се изключително много, след като вкара. Българинът обаче е виновен за пропуска в края на мача. Ако беше вкарал, можеше да донесе трите точки. Два пъти вкара на празна врата, но имаше засади”, пише на страницата на „червените дяволи” за представянето на Бербатов.

“Манчестър Ивнинг Нюз” поставя оценка 7 и коментира: “Не бе вкарвал в Шампионската лига от 2008 година – загърби три години на разочарование, след като вкара снощи. Все пак, пропускът през второто полувреме ще го преследва”. Таблиодът „Сън” също оценява Берба със седмица, като толкова висока оценка има само Фабио.

По статистиката на „Телеграф” пък, за 90 минути на терена, Бербатов има 3 изстрела към вратата, 1 гол, 79% процента точни пасове от общо 28 подавания и 3 спечелени топки.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !