Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Лора Караджова и г-н 100 кила се включиха в "Часа на класа"

отпечатай новината

24.11.2011 14:15 | Видян 3828 пъти

Лора Караджова и г-н 100 кила се включиха в

Лора Караджова и Г-н 100 Кила са новите изпълнители, които се включиха в кампанията „Часът на класа”, организирана от MAD TV и 7 Days Double.

Тийнейджърските идоли влязоха в ролята на класен ръководител на 10 клас от СОУ "Христо Ботев" в гр. Долни Дъбник.

Лора Караджова и Г-н 100 Кила бяха избрани от самите ученици след специално гласуване. Двамата се радват в момента на успеха на съвместното си парче "Спуснати завеси" и подготвят нови проекти. "За десет години съм правила дуети само с двама изпълнителя и една група – Дичо, Goodslav и Ъпсурт", сподели пред камерите на MAD Лора.

„С тях съм изградила собствен стил, затова ми е много трудно да започна да работя с нови хора. В лицето на 100 Кила обаче намерих един много добър музикант и творец, така че тепърва ще работим заедно. Очаквайте много скоро две съвсем нови песни. Иначе продължавам да работя и с Ъпсурт, и с Goodslav!”

Учениците нямаха търпение да разпитат и двамата за предстоящите им проекти, дали скоро български изпълнител ще успее да пробие в чужбина, какви са били в училище, дали известната фамилия на Лора е била бреме или по-скоро й е помогнала да пробие в музикалния бизнес.

Лора сподели, че каквото и да правиш, най-важното е винаги да се забавляваш и да се занимаваш само това, което ти се отдава. „Всеки трябва да прави това, което може и му доставя удоволствие.

Не позволявайте на никога да ви спре от изпълняването на мечтите ви”, посъветва известната изпълнителка учениците от Долни Дъбник.

Г-н 100 Кила също имаше ценни съвети към тийнейджърите от 10 клас: „Бъдете информирани, за да успеете. Бъдете отворени и позитивни към всички.

Интересувайте се от света, всичко вече е на една крачка разстояние чрез интернет, няма невъзможни неща. И на мен всички ми се смееха, като им казах, че искам да стана рапър, но ето вече десет години се занимавам с това и нямам никакво намерение да се отказвам.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !