Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мутафова уредила Лолова с апартамент

отпечатай новината

25.11.2011 13:15 | Видян 3213 пъти

Мутафова уредила Лолова с апартамент

Звездата на Сатирата Татяна Лолова призна, че навремето се е уредила с апартамент благодарение на колежката си Стоянка Мутафова, писа Уикенд. Тя й издействала жилището лично от Тодор Живков. Лолова обаче опроверга слуховете, че двете са били в непримирима вражда заради главните комични роли в киното и театъра.

Истината е,  че като имаше две хубави роли, в едната играеше  Стоянка, а в другата - аз. Какво да си съперничим, като винаги сме били партньорки?! Когато нямах квартира, тя ми каза: „Таньо ма, там до нас строят един  блок".  И  аз 18 години живях в този блок, който тя посочи. Друг път в една зима аз нямах топла връхна дреха, а тя ми даде една бяла жилетка, която ме стопли", спомня си днес Татяна Лолова. Заради апартамента, който тя получила от Тодор Живков заедно   с куп културни дейци след промените й се наложило да дава показания по дело №1 у нас срещу бившия Първи.

„Вярно е, тя е по-експанзивна, по-щура в някои отношения, въпреки че всички сме щури по малко. Тя е много жизнена. Ето, два пъти пада в оркестрината.
Аз половин път да бях паднала, нямаше да мога да стана. Тя пада, става, продължи да играе. Аз съм била свидетел. Тя падна в постановка на Гриша Островски, а Методи Андонов има следващата пиеса. И вика: .Ех, Гришата, как взе този хубав ефект!". Тя просто потъна
мис Мози с една свещ и след малко излезе отдолу. Някой междувременно пътьом й беше запалил свещта, за да излезе все едно, че нищо не е станало. Играла е с пневмония, със счупени кости и въобще не могат да я разберат кога се е потрошила, кога е оздравяла.

И все вика: "Таньо, ти това нямаше да можеш да го направиш!". Знам Стоянке, нямаше да мога. Аз една метатарзална кост счупих, то беше чудо, бяха патерици и какво ли не. Ама пък има неща, които аз аз правя, а тя не ги може", разказва Полова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !