Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Звезди от сериалите палят елхата на София

отпечатай новината

28.11.2011 11:30 | Видян 3214 пъти

Звезди от сериалите палят елхата на София

Звезди от българските сериали ще запалят огромната коледна елха в София. В четвъртък в 18,30 ч., в градината пред хотел Рила, от страната на ул. Алабин, ще грейне естественият 50-годишен бор, висок над 15 метра. Небето ще се озари от разноцветни илюминации. Пред столичани ще се изправят известните актьори Калин Врачански, Ириней Константинов, Александър Кадиев и Радина Кърджилова, които играят в Стъклен дом, Владимир Пенев и Пламен Манасиев от Под прикритие, Мартин Гяуров от Забранена любов, Валентин Танев и Румен Угрински от Английският съсед, Мая Бежанска и Филип Аврамов от Домашен арест, Пенко Господинов от 7 часа разлика и Станимир Гъмов от Етажна собственост.

В 17,30 ч., на открита сцена пред елхата, ще започне празничната програма. Водещ ще бъде световният Дядо Коледа - актьорът Иван Петрушинов. Звездата на българската поп-сцена Миро ще е специален участник. Рок група Скрийм, легендата на рока Милена Славова, поп изпълнителката Емилия Валенти, вокална група Чудните калинки, вокална формация Трикси и група Пеещите кенгура с Хайгашод Агасян ще веселят публиката. Коледно украсен ретро трамвай ще докара коледарите от 144 СОУ Народни будители. Огнено шоу Огън и светлини в изпълнение на Жар театър и Фест студио жар към Дом на културата Средец ще забавлява присъстващите.

В същото време коледен базар бе открит в градинката между Софийски университет Св.Климент Охридски и народното събрание. Той пресъздава атмосферата, топлината и благотворителния дух на традиционните празнични пазари в Германия. Базарът е организиран от Луфтханза Техник София и Ди Би Ивентс, съвместно със Столичната Община и посолството на Германия.
За първи пък тази година пък 6-метрова изкуствена елха ще бъде поставена до кръстовището на бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. Драган Цанков. На първи декември пък по улиците на столицата ще грейне празничната украса.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !