Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Румяна Попова с модерна версия на „Радо ле”

отпечатай новината

29.11.2011 09:45 | Видян 2141 пъти | Гласували 6

Румяна Попова с модерна версия на „Радо ле”

Румяна Попова засне клип към последната си песен „Радо ле”. Проектът залага на модерна стилистика. Видеото от днес ще се завърти премиерно в ефира на Фен ТВ.

Румяна Попова е готова с клип към актуалната си песен „Радо ле”. Талантливата фолклорна изпълнителка я представи за първи път на турнето „Лято с Фен ТВ”, което през месец август обиколи седем български града. Гласовитата певица залага на изцяло различен и модерен аранжимент, дело на съпруга й Александър Попов. „Исках да бъде нещо, което да докосне и младите хора. Надявам се, че сме улучили правилната формула и новата версия на „Радо ле” ще бъде забелязана и от подрастващото поколение.”, коментира Румяна Попова. Тя не крие желанието си да приобщи с песните си по-голяма аудитория от различни възрастови групи, които да ценят и да съхраняват фолклорната музика.

Видеото е заснето в комплекс „Царско село” под режисурата на Ненчо Касъмов. В клипа вземат участие и красивите момичета от ансамбъл „Чинари” с хореограф Асен Павлов. За грима се погрижи Бони, а за прическите студио Helan.

Гледайте „Радо ле” на Румяна Попова от днес в ефира на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !