Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мара Отварачката ще се жени?

отпечатай новината

29.11.2011 10:15 | Видян 5624 пъти

Мара Отварачката ще се жени?

Християн е с почти десет години по-малък от Мара. Благодарение на баща си обаче е добре обезпечен и макар и невръстен, върти бизнес с хотели. Той вече е основният   спонсор   в кариерата на Отварачката, плаща за клипове, песни и тоалети, които излязоха солени  на бъдещия й бивш съпруг. Дали  защото  е  още малък обаче и Християн е напълно оплетен в брачните планове на фолк фурията. Наскоро в банката, в която певицата прави парични преводи, служители са я чули как му звъни и го пита дали да се подпише като Мария Гущерова. Той явно й е казал, че под официални документи това ще е нарушение, тъй като още не са официално бракувани, защото след като затворила, Отварачката с усмивка обяснила на гишето, че все още трябва да се подписва с досегашната си фамилия.

„Сватбата, която се стяга, ще е грандиозна", довериха близки до певицата. Кланът Гущерови няма да се изложи и ще организира бляскаво събитие свидетелстват и познати на семейството.
Бащата на Християн Добромир Гущеров е бивш депутат, един от българските олигарси, започнал да трупа богатството си с т. нар. червени куфарчета още по времето на Андрей Луканов. В момента има милиони, които наследява именно синът му.

Както „Всеки ден" съобщи, Отварачката и мъжът й се разделиха още през лятото. Причината за краха на брака им бяха чисто финансови - бизнесът на Митко започна да търпи неуспехи и той затегна кесията си, която иначе щедро беше разтворил за Мара. Тя обаче не се примири с кризата, която налегна
семейството им.

Въпреки че дъщеря им Марая е още малка, фолк дивата си събра багажа и се изнесе от семейното ложе. Според клюката обаче освен паричните проблеми фолк дивата е имала и връзка и с небезизвестния вратар Ники Михайлов. Именно това е накарало мъжа й да откаже да бъде вече спонсор на жена си, която освен че го изцеди до шушка, му сложи и рога като на ценен ловен трофей. Сега Мария твърди, че двамата с мъжа й просто са нямали за какво да си говорят, но забравя, че преди време обяви в прав текст, че ако бракът й с Митко приключи, то ще е или заради изневяра, или заради парични проблеми. .И двата фактора са налице", злобеят нейни колежки.

Мария обаче твърди, че мъжът й я е изоставил и е взел прословутото ѝ бентли. Той е пуснал колата
продажба, за да има с какво да се изхранва. Само няколко месеца след раздялата на семейството певицата официално обяви връзката си с Гущеров-син и заяви, че няма никакво намерение да бъде сама.
Христилн пък е свикнал да е с фолк певици. Той е бил с Алисия, за известността на която има немалък принос. Бъдещият съпруг на Мара е бил гадже и на Малина. Този път обаче нещата за него са сериозни, измъкване от оковите на Отварачката няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !