Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Рут Колева между София и Амстердам

отпечатай новината

29.11.2011 12:20 | Видян 2015 пъти

Рут Колева между София и Амстердам

Певицата подготвя невиждано фънк шоу на сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас Sofia Live Club, с подкрепата на Ballantine’s.

След по-малко от две седмици, Рут ще представи проекта Future Soul Divas – част от новата платформа My Beat на Ballantine’s, която подкрепят българските съвременни музиканти.

Соул – фънк певицата ще пее заедно с шведското дуо Amalia & Opolopo. Към тях ще се присъедини и Васил Вутев - Soulization, български барабанист и продуцент, който живее в Амстердам. Именно там Рут прекара седмица в репетиции с музиканта. На 10 декември 2011 г. двамата ще представят съвместното си ново парче. „Това е първият ни общ проект. Стилово песентa се доближава до музиката на Amalia & Opolopo, които имат уникално фънк звучене ” споделя Рут.

Музикантите Amalia & Opolopo често се изявяват като ексцентричен дует и представят своите забележително свежи фънк колаборации, които звучат сякаш са пренесени от бъдещето. Двамата са добре познати в Северна Европа и Калифорния, където вече имат планирани участия за Нова Година. С два албума зад гърба си за тази година – Art Slave на чаровната соул певица Amalia и Voltage Controlled Feelings, създаден от талантливия диджей и кийбордист Opolopo, творците доказват, че с наелектризиращия соул фънк са готови да завладеят света!

Най-интересното е, че първата среща на двете певици ще бъде в София. Комуникацията на Рут и Amalia е изцяло по интернет и те бързо разбират, че са сродни души.


Билети за концерта: в мрежата на eventim.bg по 12 лева и на място по 15 лева.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !