Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Боб Дилън не е катастрофирал?

отпечатай новината

02.06.2008 11:25 | Видян 1818 пъти

Боб Дилън не е катастрофирал?

Прословутата катастрофа на Боб Дилън с мотоциклет през 1966 г. никога не се е случвала, а вместо това поп иконата е бил в център за лечение на наркомани, се разкрива в новоизлязла книга, цитирана от ДПА.
Холандският художник и писател Ян Кремер твърди в книгата си, че е видял Дилън, докато е бил в наркологична клиника.
68-годишният Кремер е озаглавил книгата си "Ik, Jan Cremer III". Тя излезе от печат в Холандия.
В автобиографията си художникът разказва за живота си в Холандия и Ню Йорк през 60-те години, когато е водел необуздан живот и се е срещал със звездите на поп музиката.
Тогава Кремер е живял в нюйоркския хотел "Челси", където и Дилън е имал стая. Художникът твърди, че именно там го е видял по време на процеса на детоксификация.
Известно е, че Дилън е употребявал наркотици, за да се справи с нездравословния си начин на живот. След злополуката с мотоциклет на 29 юли 1966 г. певецът в продължение на близо два месеца не е бил виждан и не се знаело какво му се е случило.
През последните няколко години се носят различни слухове, но Дилън винаги отрича да е бил в клиника за лечение на наркомани.
След неговото завръщане музиката му коренно се е променила и той значително по-рядко е изнасял концерти. Самият музикант винаги е казвал, че катастрофата го е накарала да разбере, че семейството му е преди музиката му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !