Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Сън: Юнайтед маха Бербатов

отпечатай новината

04.12.2011 09:00 | Видян 2169 пъти

Сън: Юнайтед маха Бербатов

 Издънките на Манчестър Юнайтед от мача за Карлинг Къп ще платят цената за отпадането от Кристъл Палас. Сър Алекс Фъргюсън поиска прошка от феновете на клуба и сега изглежда ще посочи вратата на Димитър Бербатов, Дарън Гибсън, Кико Македа и Маме Бирам Диуф.

Под голяма въпросителна е бъдещето на закупения за рекордните 30,75 млн. паунда Димитър Бербатов, който бе заменен на почивката след поредното си слабо представяне, пише “Сън”.

Фърги вече показа, че е безмилостен към играчите, които не се справят на ниво в Карлинг Къп. Преди четири години Юнайтед катастрофира на “Олд Трафорд” срещу Ковънтри. От 14-те футболисти, взели участие в този мач, 9 бяха разкарани, а Томаш Кузчак за дълго време замразен.

Преди 12 месеца хората на Фъргюсън бяха унизени и от Уест Хям. Четирима от игралите в мача вече не са на “Олд Трафорд”. Новините със сигурност ще бъдат лоши за 20-годишния Македа и 23-годишния Диуф.

Капитанът в мача от сряда Джони Евънс коментира: “Трудим се доста за тези мачове. Много сме разочаровани, че не сме на полуфиналите. Но мачовете вече са доста на често. Сега трябва да върнем увереността си”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !