Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Рут Колева между София и Амстердам

отпечатай новината

05.12.2011 13:45 | Видян 1706 пъти

Рут Колева между София и Амстердам

Соул фънк певицата ще пее заедно с шведското дуо Amalia&Opolopo  в  Sofia Live Club. Към тях ще се присъедини и  Васил Вутев - Soulization, български барабанист и продуцент, който живее в Амстердам. Именно там Рут прекара седмица в репетиции със Soulization. На 10 декември 2011 г. двамата ще представят съвместното си парче. „Това е първият ни общ проект. Стилово песентa се доближава до музиката на Amalia&Opolopo, които имат уникално фънк звучене” споделя Рут.

Музикантите Amalia&Opolopo често се изявяват като ексцентричен дует и представят своите забележително свежи фънк колаборации, които звучат сякаш са пренесени от бъдещето. Двамата са добре познати в Северна Европа и Калифорния, където вече имат планирани участия за Нова година. С два албума зад гърба си за тази година – Art Slave на чаровната соул певица Amalia и Voltage Controlled Feelings, създаден от талантливия DJ и кийбордист Opolopo, творците доказват, че с наелектризиращия соул фънк са готови да завладеят света!

Най-интересното е, че първата среща на двете певици ще бъде в София. Комуникацията на Рут и Amalia е изцяло по интернет и те бързо разбират, че са сродни души.
Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim.bg на стойност от 12 лв. В деня на събитието ще бъдат 15.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !