Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Фъргюсън се сети за Бербатов

отпечатай новината

05.12.2011 13:00 | Видян 2007 пъти

Фъргюсън се сети за Бербатов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се сети, че разполага и с Димитър Бербатов. Босът на “червените дяволи” има сериозни проблеми в атаката си и сега се надява Митко да бъде възстановен за решаващата среща от Шампионската лига с Базел в сряда. Хавиер Ернандес е аут до края на годината, Майкъл Оуен е трайно контузен, а Дани Уелбек тъкмо се завърна в игра и не е във форма. Самият Бербатов пък не игра срещу Астън Вила заради травма в глезена.

“За съжаление Ернандес ще отсъства около месец. Напоследък имаме доста контузии, но хубавото е, че Уелбек се завърна в игра. Той записа няколко минути срещу Вила и е възможно да се появи и срещу Базел. Все пак, Дани беше извън терените известно време и трябва да преценим дали е напълно готов. Надявам се, че и Бербатов ще бъде възстановен“, каза Фъргюсън.

Бербатов се контузи в злополучния мач срещу Кристъл Палас от четвъртфиналите на Карлинг Къп. Подобно на Чичарито, и неговата травма е в глезена, но е значително по-лека. Мениджърът на Манчестър Юнайтед разкри, че в мача с Базел със сигурност ще използва Райън Гигс и това е причината, поради която уелският ветеран не игра на „Вила Парк“. Голям е шансът авторът на победния гол срещу бирмингамци Фил Джоунс отново да действа в центъра на терена, заедно с Майкъл Карик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !