Спецакция в Минерални бани,...

Спецакция се провежда в курортното селище Минерални бани...

Бях на най-тъпото място, не аз...

Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на...

Стораро кръшка с Джена

отпечатай новината

06.12.2011 13:15 | Видян 3684 пъти

Стораро кръшка с Джена

Звездата Тони Стораро кръшка на жена си с фолкпевицата Джена. Приближени до тях споделиха пред "Телеграф", че между Човека глас, както наричат певеца, и изпълнителката на "Да те бях ранила" има нещо повече от обикновено приятелство.

Любовница

 Любовните искри между Джена и Стораро прехвърчали от половин година. На рождения ден на певицата - 3-ти юли, Тони бил първият който й честитил празника.

Тогава той лично е присъствал на нейно участие в провинцията споделят запознати. Джена, която пее за "Пайнер", също често е била засичана на участия на колегите си от "Диапазон рекърдс".

Светските хроникьори дори отбелязват, че самият Стораро се виждал в ролята на гуру и лично избирал последните песни на певицата и те затова се оказали толкова успешни.

Стораро е женен, но това изобщо не е спряло Джена. В средите се шушука, че певицата от край време залитала от мъж на мъж, без значение дали той е обвързан или свободен.

Когато на времето срещнала вече бившия си приятел Атанас, Джена за известно време се кротнала. Наско и Деси, както е истинското име на фолкфурията  на "Пайнер", изживели бурен любовен роман близо три години, но миналото лято любовната им идилия рухна.

След разлъката си с Атанас певицата отново е започнала любовните си афери, като под прицел този път е бил Стораро.

Двамата обаче не показват никаква близост на обществени места. Наскоро те попаднаха на промоцията на Глория, където се поздравиха хладно и Тони седна в компанията на жена си и колежката си Софи Маринова. А Джена  обикаляше от маса на маса и до края не си намери място.

Контра

"Телеграф"  потърси коментара и на двамата заподозрени в прелюбодейство. Тони Стораро отговори чрез пиарката си: "Познаваме се с Джена, добри приятели сме и се уважаваме като колеги, но няма как и дума да стане за интимни отношения, тъй като аз съм женен човек от 17 години и обичам жена си. Да, помагаме си за песни, съветваме се, но до там".  Джена от своя страна не вдигна мобилния си телефон.      

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !