Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Светлата страна на носталгията

отпечатай новината

06.12.2011 13:45 | Видян 1898 пъти

Светлата страна на носталгията

Днес е представянето на новия клип на Петко Славов със Свилен Ноев (Остава), който ще покаже цветната и позитивна страна на копнежа по миналото

С позитивната страна на носталгията ще ни завладее Петко Славов на представянето  на новото си видео довечера от 19.00 часа в Radio Café.

Събитието с вход свободен ще представлява мини концерт, на който публиката ще се наслади на акустичен сет на Петко Славов и ще може да се срещне с участниците и снимачния екип на продукцията. Видеото е втори клип на музиканта, след „До края на света”, който излезе в началото на 2010-а.

Песента „Носталгия” е в типичния  за Петко Славов мелодичен синт-акустичен поп стил. В нея ритмично тиктака усещането за минало, бъдеще и онези моменти от настоящето, в които времето спира, прекъснато от спомен и усмивка.

„Решихме видеото да носи същото усещане – носталгична обстановка, но цветна и позитивна, а не депресивна” – споделя Петко.

Така екипът се спира на къщата на дизайнерката и куклен режисьор Магдалена Митева (Маги Лумаги) – уникално пространство, изпълнено с приказни ръчно направени ангели, прозорци, които висят във въздуха, красиви лампи и дантели.

Женската роля в клипа е на собственичката на Radio Café Аделина Каспарянова. „Искахме да има красива жена и след дълго мислене коя да бъде, се сетихме за Ади. До онзи момент тя беше отказала доста предложения да се снима в клипове, но за нашия се съгласи, за което много се радваме” – разказва Петко.

„Във видеото към „Носталгия” момичето живее в една приказна къща. Петко също е там, но тя не го забелязва.

С оператора Борис Славков и целия екип искахме да пресъздадем онова сладко-горчиво усещане за липса, завръщане и присъствие около близките ни хора, които са далече от нас” – разкрива режисьорът Мартин Илиев.

Разбира се, в клипа, както и в парчето специално участие има Свилен Ноев от Остава. Четвъртият герой пък е дакелът на Маги – Ру, който постоянно минава пред камерата, докато най-накрая не си извоюва достойно място във видеото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !