Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бойко Борисов се отказа от Футболист на годината

отпечатай новината

06.12.2011 14:45 | Видян 3513 пъти

Бойко Борисов се отказа от Футболист на годината

Премиерът Бойко Борисов предложи на организаторите на  Футболист на годината да обявят тазгодишното гласуване за нулево. Другият вариант е призът да бъде връчен на избрания за най-добър млад футболист. Той е изпратил специално писмо до спортните журналисти и феновете, след като стана ясно, че е първи в списъка от 20 номинирани за наградата, като получи 44% от гласовете.

„За мен вотът на феновете, с чиито гласове печеля приза Футболист на годината, е протестен вот. Той е сигнал, не че Борисов е най-добрият футболист, а че и българският футбол се нуждае от реформи и нова политика, която да изведе един от най-обичаните спортове на ново поле”, пише премиерът.
52-годишният централен нападател на третодивизионния Витоша (Бистрица) спечели 3501 гласа. Втори след министър-председателя е голмайсторът на Манчестър Юнайтед и бивш капитан на националния отбор Димитър Бербатов с 1955 гласа (24%). Трети е звездата на аматьорския Шипка от пазарджишкото село Драгор – Васил Лукаев с 430 гласа (5%).

Преди седмица Борисов заяви, че няма да прояви скромност за наградата. „Във футбола е като красотата при жените и примерно потентността при мъжете. Никой не се признава за по-слаб“, каза тогава премиерът.
Церемонията по награждаването ще се състои на 23 декември в зала 3 на комплекс Царско село в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !