Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Христо Сираков показа дома си

отпечатай новината

06.12.2011 17:45 | Видян 3997 пъти

Христо Сираков показа дома си

В понеделник, 5 декември, точно в 19:45 в националния ефир на TV7 бе излъчен първият епизод на романтичното риалити „Милионер търси съпруга”. В него зрителите имаха възможността да се запознаят отблизо с Христо Сираков – главният герой в романтичното шоу, който e известен и богат мъж, с голямо семейство и добри приятели. Човек, който има всичко, което може да се купи с пари, но няма до себе си жена, достойна за обичта му. Дали ще я намери, зрителите предстои да проследят през следващите два месеца, в които риалити шоуто ще бъде излъчвано всеки понеделник, сряда и събота, от 19:45 по TV7.

Зрителите на TV7 се срещнаха с част от близките и приятелите на известния бизнесмен. Според Емил Кошлуков, продуцент на предаването от !no frame media и приятел на Христо Сираков, форматът на „Милионер търси съпруга” е единствен в света. Той каза още, че шоуто за първи път ще покаже на хората образа на истинския Христо Сираков, който България не познава.

В предаването участие взеха и майката на бизнесмена Здравка Нанова и неговият пастрок – Божан Христов. Те разказаха за детството на своя син. Майка му го описа като слънчево дете, много ведро и доволно от живота. Всички го обичаха и въпреки че беше много палав и имаше неприятности в училище, той винаги успяваше да ме разсмее, каза Здравка Нанова. Тя допълни, че Христо много обича децата си и е изключително грижовен баща.

Христо Сираков също разказа интересни истории както от своето детство, така и от живота, за семейството и бизнеса си. Той сподели коя е най-голямата му любов, а именно първата му съпруга Мария, от която има дъщеря и с която е бил най-щастлив. Зрителите се запознаха и с малкия син на бизнесмена – Кристиян. Двете деца плачат, когато се разделяме и сърцето ми се къса, откровен бе Христо Сираков, когато описваше силната връзка с децата си.

Главният герой в „приказното” риалити „Милионер търси съпруга” разкри още защо е приел предизвикателството да участва в него. Той смята, че е постигнал много в живота си, но след дълги опити да намери съпруга, е решил да се съгласи с идеята, родила се по време на непринуден приятелски разговор. Според него жената, която ще спечели сърцето му, трябва да притежава добродетели, да бъде красива и с чувство за хумор. Искреността и грижата за другия са най-важните неща в една връзка и в едно семейство, категоричен бе Христо Сираков.

Той покани зрителите да разгледат къщата, в която прекарва свободното си време през почивните дни, офиса му, апартамента, където се прибира след тежък работен ден, както и къщата, където ще посрещне неговите избранички от шоуто, които най-много се доближават до идеала му за съпруга. Христо Сираков за пореден път потвърди, че е готов, ако намери подходящата жена, да я вземе за своя съпруга и да заживеят заедно, да се оженят и да имат свои деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !