Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Стела Петрова с лайв концерт

отпечатай новината

07.12.2011 13:15 | Видян 4004 пъти

Стела Петрова с лайв концерт

Стела е първият от финалистите на суперуспешното музикално шоу от ефира на Нова ТВ X Factor, който ще се представи на живо, пред публика, в много специален клубен сет в Sofia Live Club на 19 декември 2011г. Само седмици след участието си в X Factor Стела ще представи специално за своите почитатели своята любима музика, именно тази, която я вдъхнови да стане част от предаването.

Тя се превърна в един от най-обсъжданите участници в шоуто и успя да се задържи най-дълго в категорията на момичетата с ментор Мария Илиева. Първата поява на кастинга на Х Factor превърна Стела в сензация за броени часове и накара хиляди хора да се влюбят в таланта й. И до този момент интерпретацията й на на хита „Price Tag” на Jessie J е сред най-гледаните видеоклипове в интернет.

В първата акустична изява на Стела в Sofia Live Club на сцената с нея ще застанат двама от членовете на групата D2 Краси Тодоров - клавишни и Десо Семерджиев – перкусии и кахон. Появата на Стела в рамките на предаването впечатли силно музикантите и ги провокира да  подготвят стилен акустичен сет заедно с нея. В изявата й на живо акцент ще бъдат основно песни, които феновете й биха искали да чуят в нейно изпълнение. В сета са включени нови аранжименти на хитове на Jessie J, Amy Winehouse, Alanis Morissette, Gavin Degraw, Anouk, Jennifer Page, Sheryl Crow, Sting, Jason Mraz.

Стела Петрова е родена на 22.12.1989 г. в град Стара Загора, завършва Националната Гимназия по Пластични Изкуства и Дизайн в град Казанлък и в момента е студент във Великотърновския университет – специалност графика. Занимава се с музика от 2 години и от тогава има редица клубни изяви в страната. Нейният инструмент е китарата, но мечтае да се научи да свири на ударни.
 
Stela Acoustic Live ще се случи на 19-ти декември от 22:00 ч. в Sofia Live Club.

Билети в мрежата на www.eventim.bg, както и на място: 10 лева

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !