Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Идва големият финал на „Аз обичам България”

отпечатай новината

07.12.2011 14:15 | Видян 2408 пъти

Идва големият финал на „Аз обичам България”

След три месеца оспорвани битки и веселие, предстои решителното сражение между двамата капитани Андрей Слабаков и Юлиан Константинов.

Кой ще бъде победителят на победителите във втория сезон на надпреварата, ще разберем този петък в ефира на Нова ТВ, когато ще се играе големият финал на „Аз обичам България”.

И този път двата отбора са готови на чудеса от храброст, за да се окичат с последната и най-сладка победа. За финалния щурм Андрей Слабаков ще разчита на един от най-добрите ни комици Шкумбата, певеца и актьор Камен Во и незабравимата Рени от „Оркестър без име” – Катето Евро.

Юлиан Константинов ще пази победата си от миналата година със също толкова артистичен отбор в лицето на народната певица Николина Чакърдъкова, изпълнителя на „Светът е за двама” Орлин Горанов и сина на Катето Евро – Сашо Кадиев. 

Всички те ще играят наистина като за последно. Капитаните ще трябва да си припомнят какво се пее в детската песен „Дъга”, кои са авторите на едни от най-революционните български изобретения, както и кои спортове са донесли на България най-много олимпийски медали.

Кои сънародници стоят зад открития като чушкопека, телефонния секретар и хапчето Антибебе и в борбата или във вдигането на тежести имаме най-много олимпийски отличия?

Няма да липсва и най-хазартният кръг „Залози”, където участниците ще познават 10-те най-посещавани от чужденците туристически обекти, както и 24-те най-запомнящи се български литературни герои.

Последно за нас, българите ще разберем колко процента вярваме, че на Коледа се сбъдват чудеса, колко от нас си признаваме, че говорим зад гърба на приятелите си, и колко от българските мъже намират себе си за добри любовници.

Как ще завърши финалното и решително сражение и кой ще бъде първенецът във втория сезон на „Аз обичам България” – този петък, 09 декември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !