Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

WICKEDA, ILLMATE И ОЩЕ МНОГО ИЗПЪЛНИТЕЛИ В НОВОГОДИШНО ПАРТИ НА 4КМ!

отпечатай новината

08.12.2011 14:30 | Видян 1804 пъти

WICKEDA, ILLMATE И ОЩЕ МНОГО ИЗПЪЛНИТЕЛИ В НОВОГОДИШНО ПАРТИ НА 4КМ!

Порк Пай и Строежа, обединени от обща идея, ви канят на едно различно НОВОГОДИШНО празненство, което ще се случи в ПАРТИ ЦЕНТЪР 4КМ. Само български групи и изпълнители, обединени в мащабен лайн ъп в 3 зали!

В навечерието на 31-ви декември, събота, Парти център 4км ще събере уникален микс от стилове, начело с водещи имена в българската клубна култура.

В първата зала вдясно на сцената последователно ще се изявят WICKEDA, THE POMORIANS, KOTTARASHKY Live Band и SURMATA HARRY’S COPTOR MIX.

Паралелно в съседната вътрешна зала ще звучи хип-хоп, дръм енд бейс, брейкбийт и дъбстеп. Програмата там е поверена на популярния лейбъл ILLMATE. Сред живите изпълнения на тази сцена се нареждат имената на The Top Stoppers Live, Wosh MC, Feel, LOGO5 + 2 DJ's, плюс dj-сетовете на Dj Darkstep (Old School Hip Hop), Diwaddloe Oucha! (Ghetto Funk Set), Harry Up (Breakbeat Set), Bashment (Dubstep Mashup).

Музикалната селекцията в третата зала – вляво- е поверена на Lazy Face от радио-предаването Jamaica Air Force (ска, реге, денсхол, дъб) със специалното гостуване на реге MC-то NRG D, който ще представи първия си албум Unity. Съвсем скоро ще бъде обявен допълнителният лайн ъп за същата сцена.

Влизането в целия Парти център 4км ще става с общ билет, който ще дава възможност на публиката - в зависимост от моментните си предпочитания - да посещава свободно и трите зали.

Билетите за новогодишната вечер на 4КМ ще се разпространяват от 9-ти декември, петък, в мрежата на Ticketstream.bg. Билетите на предварителна продажба са с цена от 20 лв. до 28-ми декември включително, след което, както и на място, сумата ще бъде 25 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !