Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Избраха Мис Бургас България 2011

отпечатай новината

09.12.2011 12:45 | Видян 2659 пъти | Гласували 1

Избраха Мис Бургас България 2011

Елитът на град Бургас се събра  на конкурса Мис Бургас България 2011 в клуб „Кибо лайф”. Над 400 души аплодираха победителката Верджиния Арамова.

Морската красавица е на 17 години и е с перфектни мерки. Заедно с короната и лентата Верджиния получава и възможността да участва на Мис България. Тя си тръгна и с ваучер на стойност 5000лв от д-р Николай Георгиев, договор с модна агенция „Визаж”, почивки в курортите Велинград и Банско, козметика и процедури за разкрасяване.

„Журито наистина се затрудни, тъй като всички участнички бяха много красиви и всяка от тях заслужаваше титлата, радвам се че стигнаха до консенсус и се надявам Верджиния да ни представи достойно на Мис България, ако успешно премине кастинга”,сподели една от организаторките Ваня Кирова.

Втора стана Мартина Гинчева, а трета Деница Пеева.

Десетте участнички дефилираха в три тура – с ролките на „Арт студио КАВ”, с бельо на „Севън Секъндс” и  вечерните облекла на Стоян Радичев, а за перфектните  им грим и прически се погрижиха фризьорски салон „Бонита”.

Сред гостите бяха забелязани Гери Райчевска,  Данчо Динев, най-проспериращия спортен мениджър Николай Жейнов и много други.

За доброто настроение на гостите в клуб „Кибо Лайф” се погрижи фолк певицата Бриана.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !