Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тома и групата му едни от звездите на коледния концерт на БНР

отпечатай новината

16.12.2011 17:45 | Видян 2243 пъти

Тома и групата му едни от звездите на коледния концерт на БНР

Всяка година в навечерието на Коледа най-българското предаване на БНР „Бъди Какъвто Си”, което промотира новата музика на България, организира концерт в легендарното Първо Студио на националното радио.

По традиция в този концерт взимат участие най-обичаните и талантливи български музиканти, които са представили новата си музика през изминалата година. 

Тази година на 19 декември пряко по програма „Хоризонт” и всички регионални станции на БНР ще се излъчи шоуто на звездите, а по същото време онлайн в сайта BNR.bg феновете ще могат да наблюдават и картина от случващото се на сцената.

Един от акцентите на концерта е и най-успешният млад рок изпълнител на България - Тома. Заедно с групата си и с любезното включване на хип-хоп любимеца Били Хлапето, той ще изпълни на живо своя актуален хит Сам На Света.

Сам На Света е безспорно най-излъчваната нова рок песен в музикалния ефир на България през изминалите 12 месеца.

Тома е и изпълнителят, чийто глас звучи и в саундтрака на тази Коледа. През празниците на честотите на повечето радиостанции звучи брилянтният коледен дует на Тома и Наташа Бедингфийлд Shake Up Christmas, който е познат от миналогодишното му изпълнение в дует на Нора и култовата американска рок банда Train. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !