Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия с поредна благотворителна инициатива

отпечатай новината

20.12.2011 15:15 | Видян 3153 пъти

Алисия с поредна благотворителна инициатива

Алисия е сред полулярните личности в България, които не чакат покана, за да се включат в благородно начинание. И то не само по Коледа, а през цялата година.

В края на ноември звездата на „Ара мюзик” научи от телевизионно предаване за тежката съдба на малката Снежанка, страдаща от детска церебрална парализа и епилепсия и сама се свърза с майка й, за да помогне с каквото може.

Месец по-късно състрадателната певица подкрепи благотворителен концерт за 10-годишния Ивайло Карабанчев. Момчето, родено в седмия месец, е с диагноза прогресивна мускулна дистрофия.

За генетични изследвания и лечението му в Белгия са необходими средства, непосилни за неговото семейство.

За да съберат поне част от тях, всичките си сили впрегнаха ученици от 21 СОУ "Христо Ботев". „Няма по-мило нещо от това да видиш как деца се борят за живота на свой връстник.

Веднага, щом разбрах за малкия Ивайло и „спасителния му отряд”, пожелах да се включа”, коментира изпълнителката на „На ‘ти’ ми говори”.

На своята Facebook страница (http://www.facebook.com/#!/pages/ALISIA-Official/197291276995959) Алисия е публикувала информация за Ивайло и начините, по които всеки, който има желание и възможност, би могъл да помогне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !