Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

СТЕЛА ПРЕПЪЛНИ SOFIA LIVE CLUB

отпечатай новината

21.12.2011 11:15 | Видян 2455 пъти

СТЕЛА ПРЕПЪЛНИ SOFIA LIVE CLUB

Пълен клуб, екзалтирана публика и много подаръци съпътстваха първия професионален акустичен концерт на Стела Петрова и музикантите Краси Тодоров & Десо Семерджиев от Д2.

Над 90 минути чисто музикално удоволствие поднесе Стела на фенове и колеги снощи в София Лайф Клуб. Няколкостотин човека търпеливо изчакаха началото на концерта и с бурни аплодисменти посрещнаха на сцената чаровната звазда на музикалното шоу на Нова ТВ X Factor и едни от най-талантливите музиканти в България – Краси и Десо от Д2.

Специалната селекция от парчета на любими нейни изпълнители като Jessie J, Alanis Morissette, Sheryl Crow, Sting и Sade, прозвуча в нови преаранжирани версии и под акомпанимента едни от най-талантливите музиканти в България – Краси и Десо от Д2.

Акцент в програмата й беше акустичното и съвсем новаторско изпълнение на хита на Rihanna “Umbrella”, по време на което публиката в клуба припяваше „Сте-ла, Сте-ла”, както и вече емблематичното за чаровната певица “Creep”, което беше буквално принудена от феновете за изпълни на бис.

Стела буквално разтопи своята вярна публика с нежния си вокал и с искреното си и мило отношение, а те на свои ред я затрупаха с комплименти, цветя и подаръци. Специалната група от почитатели от фейсбук страницата й я зарадва с подарък - професионален микрофон, гравиран с името й.

Сред колегите, дошли да я подкрепят в първата й професионална изява след финала на X Factor, бяха колегите й от предаването - победителят Рафи, Богомил, Александра, Jeason Brad Lewis, момчетата от Войс ъф Бойс, както и Мария Илиева, Поли Генова, Влади Ампов - Графа, Живко Петров, Людмила Сланева, Ваня Щерева заедно със завърналите се преди няколко дни от Америка Руши Виденлиев и Таня Илиева, които се оказаха сред най-заклетите фенове на Стела.

В плановете на младата изпълнителка и продуцентите й от Вирджиния рекърдс е да продължат с клубните изпълнения и в други клубове в страната в началото на 2012.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !