Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Марта Вачкова се срещна с фенове

отпечатай новината

21.12.2011 17:45 | Видян 2542 пъти

Марта Вачкова се срещна с фенове

Водещата на предаването „Апартаментът” се срещна с феновете си вчера в Коледната къщичка на БНТ. На всички посетили коледното градче направи впечатление, че в къщичката на БНТ кипи живот и всеки ден е интересно.

„Оттам винаги се чува смях и веселие”, каза в традиционния си празничен дух зеления Дядо Коледа. И как няма да е така като през къщичката мина и обичаната водеща Марта Вачкова, около която се вдигна голяма олелия. Тя както винаги беше в добро настроение, разказваше весели коледни случки и истории и изслуша мнения на зрители.

Утре, в Коледната къща на БНТ, в 17.00 ч., ще бъде водещият Ути Бъчваров, който ще представи предаването Бързо, лесно, вкусно, разнообразни здравословни и вкусни рецепти и ще раздава автографи на почитателите си.

В петък зрителите ще имат възможност да се срещнат на живо с водещите на Новините и водещата на „Референдум” Добрина Чешмеджиева. Тя, както и Аделина Радева и Жоро Любенов, Спас Кьосев и Радина Червенова, Марина Матева, Марин Маринов и Надя Обретенова ще отделят време за среща със своите фенове  и ще раздадат персонални автографи с послания. Срещата е в петък от 14.00 ч. в градинката пред Народния театър. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !