Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бербатов с гол при разгромен успех на Юнайтед

отпечатай новината

22.12.2011 10:45 | Видян 2126 пъти

Бербатов с гол при разгромен успех на Юнайтед

Димитър Бербатов вкара красив гол с пета при разгромната победа на Манчестър Юнайтед с 5:0 при гостуването на Фулъм в мач от 17-ия кръг на Висшата лига на Англия.

Това бе първо попадение за българина през този сезон във Висшата лига и 50-то за него с екипа на „червените дяволи“. Бербатов се появи в игра в 76-ата минута на мястото на Дани Уелбек, а в 90-та минута вкара с пета след пас на Антонио Валенсия от десния фланг. Преди това за Манчестър Юнайтед се бяха разписали Дани Уелбек, Уейн Рууни, Луиш Нани и Райън Гигс. Манчестър Сити пък спечели с 3:0 срещу Стоук Сити и спря серията на „грънчарите“ от четири поредни победи. Серхио Агуеро вкара два гола, а третото попадение бе дело на Адам Джонсън.

По този начин, Сити ще бъде на върха в класирането на английския футболен елит по Коледа за първи път от 1929 година насам. „Гражданите“ водят на Манчестър Юнайтед с две точки. Стилиян Петров игра цял мач за Астън Вила, но неговия отбор падна с 1:2 у дома от Арсенал в друг мач от кръга. Нюкасъл загуби с 2:3 у дома от Уест Бромич Албиън, Евертън би с 1:0 Суонзи Сити, Съндърланд спечели с 3:2 като гост на Куинс Парк Рейнджърс, а Уигън и Ливърпул направиха 0:0 в останалите мачове, които се играха снощи. Довечера пък е лондонското дерби между отборите на Тотнъм и Челси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !