Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ромина и Ваня в нова фотосесия

отпечатай новината

27.12.2011 16:00 | Видян 3105 пъти

Ромина и Ваня в нова фотосесия

Романтика Фешън избра за лица на новата си колекция Signature-пролет/лято 2012 две от най-красивите българки. Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2011 Ваня Пенева позираха пред топ-фотографката Диляна Флорентин. За оригиналните прически се погрижи коафьорът Борислав Сапунджиев, който смени няколки визии с помощта на талантливия гримьор Цецо Андреев.

В новата си колекция топ-дизайнерката София Борисова залага на своите fashion-идеи, оригинални материи, сложни кройки, а също на красотата и излъчването на родните красавици. Във фотосесията двете миски заснеха 19 официални тоалети предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки.

Тоалетите са 19, защото това е числото, което през 2012 ще носи късмет на Романтика Фешън, която ще празнува 19 години от създаването си. София Борисова се стяга и за поредното си самостоятелно ревю през следващата година.

Новата й колекция се казва Signature, в превод това е подписът и стилът на дизайнерката. С тази колекция тя показва за пореден път, че съчетанието на материи, перфектната кройка и цялата любов към създаването на един тоалет, са нейната запазена марка.

Не случайно София печели свои почитатели не само в България, но и извън пределите на старната ни. Хит в колекцията за следващият сезон са финните, леки и ферични материи като: естествена коприна, сатен и шифон, испанска органза и френска финна тафта- придаваща много лукс и аристократичност на тоалета.

Цветовете са: капучино, пепел от рози, лила , принтове , дантелени орнаменти и волани. Много аксесоари като колани и брошки са допълнение към блясъка на тоалетите.

По-голяма част от колекцията е предназначена за бъдещите абитуриентки, които искат да бъдат неповторими и уникални, тъй като тоалетите са изработени в лимитирана серия.

Червеният цвят се завръща, както на свeтовният подиум, така и в колекцията на София Борисова. Във всяка рокля присъстват над 15 метра естествена коприна. Хит са коприните с рисувани цветя, които са специално изработени за Романтика Фешън.

Модната марка отново бе предпочетена от най-известният български шоумен Слави Трифонов и взе участие с ревю в собственото му шоу “Умна и красива”, а дизайнерката София Борисова бе негов гост три поредни вечери.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !