Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Цвети и Гришо бият на двойки, май са и двойка

отпечатай новината

03.01.2012 10:15 | Видян 4389 пъти

Цвети и Гришо бият на двойки, май са и двойка

Историческа първа победа за България на неофициалното световно за смесени отбори  Хопман Къп записаха на двойки най-добрите ни тенисисти Цветана Пиронкова и Григор Димитров.
24-годишната пловдивчанка и 20-годишният хасковлия, които за сефте играха в тандем, удариха чешките терминатори Петра Квитова и Томаш Бердих с 2:6, 6:3, 11:9 в Пърт (Авл). Успехът им дойде след драматичен тайбрек, в който Цвети и Гришо спасиха 3 мачбола. В крайна сметка след около час и 40 минути игра нашите триумфираха.

Освен висока класа, Цвети и Гришо, облечени в комплект от Найк, демонстрираха някак по-близки отношения на корта. Интригата и слуховете бяха засилени и от факта, че двамата събраха очите на почти 1000 души на бала преди турнира, когато се появиха заедно – тя в рокля в гръцки стил, той - с черен панталон, бяло сако и червена папийонка.

„Днешният ден е много специален за мен, защото за първи път играя на смесени двойки с Цвети. Мисля, че двамата се представихме добре”, призна си след победата над Чехия Гришо.   Свенливо усмихвайки се, Цвети каза само, че е щастлива и отива да поплува. Естети и сърцеведи от първите редове споделиха, че двамата българи страхотно много си подхождат. 
Преди да спечелят на двойки, нашите паднаха по единично – Пиронкова от Квитова с 4:6, 2:6, а Димитров – от Бердих с 6:4, 6:7, 6:3.  

Утре играем с Дания, като сесията открива Цвети срещу световната №1 Каролина Вожнячки, а след нея е Гришо срещу Фредерик Нилсен. В петък пък са мачовете срещу американците Бетани Матек-Сандс и Марди Фиш.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !