Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Родно шоу влезе в новия клип на рапъра-затворник Ja Rule

отпечатай новината

10.01.2012 14:00 | Видян 1473 пъти

Родно шоу влезе в новия клип на рапъра-затворник Ja Rule

През май 2011 водещите на звездното риалити CloseUp имаха невероятния късмет да се срещнат със световноизвестния рапър Ja Rule по време на гостуването му в България. Концерът пред родна публика беше един от последните за звездата преди да влезе в затвора. Рапърът бе осъден на две години лишаване от свобода за притежание на оръжие и марихуана, а присъдата му влезе в сила броени дни след интервюто за телевизия The Voice.

Сантра и Мако бяха единствените допуснати до звездата за ексклузивно интервю, в което Ja Rule откровено сподели как посреща житейските предизвикателства и трудности.

Шест месеца след като рапъра влезе в затвора за излежаване на присъдата си, излезе новият му клип към песента „Never Had Time“. Песента е своеобразна равносметка на звездата, а видеото е направено изцяло с кадри от световното му турне.

Записът на майското предаване на CloseUp неочаквано е намерил място в клипа на „Never Had Time“.
Сантра, която е автор и един от двамата водещи на предаването сподели, че е изненадана приятно, тъй като по време на интервюто без да иска е направила необмислен коментар. "Явно JaRule не само не се е обидил, но и му е било забавно, за да включи впоследствие кадър от предаването ни в клипа си.", коментира Сантра.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !