Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Емилия имитирала Бритни Спиърс като малка

отпечатай новината

13.01.2012 14:45 | Видян 3445 пъти

Емилия имитирала Бритни Спиърс като малка

Емилия не случайно е наричана "ангелският глас на поп-фолка". Изпълнителката винаги успява да изпее всяка една от баладите си, така че да няма аналог, и може да се похвали с едни от най-верните и постоянни фенове през цялата си музикална кариера.

В първите дни от 2012-та, примата на “Пайнер” бе специален гост в звездния The Cotton Club, раздавайки се докрай в едно много специално и чувствено шоу, превърнало се в лична музикална изповед на певицата пред стотиците й почитатели.

Еми сподели още пред екипа на популярното заведение в Студентски град, че като малка много обичала да имитира Бритни Спиърс пред огледалото.

Изпълнителката на  “Смелите си имат всичко” покори сърцата на всички гости с любовните си мелодии и изящно присъствие на сцената.

В ослепителна рокля в телесен цвят, обшита с камъни и паети, и подчертаваща едно от най-хубавите тела в родния попфолк, неустоимата блондинка представи най-големите си хитове като “Двойно”, “По твоите следи”, “Осмелявам се”, “Щом така го искаш”, “Грешница” и “Не се променям”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !