Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Миро от „Каризма” с нов любовник

отпечатай новината

13.01.2012 15:45 | Видян 2555 пъти | Гласували 1

Миро от „Каризма” с нов любовник

Рапърът Криско е новото гадже на Миро от „Каризма”. Звездата е прибрал под крилото си младия изпълнител и от Нова година насам двамата са неразделни.

В музикалните среди дори се шушука, че живеят заедно, защото двойката може да бъде забелязана денонощно в комплект из цяла София, пише вестник „Всеки ден“.

Криско пък изненадващо стана редовен изпълнител в клуба на Миро и освен че пеел се държал и като собственик на заведението.

Според запознати с горещата гей афера певецът от бившия дует „Каризма” напълно си е изгубил ума по младежа, обсипвал го с внимание и му позволявал всякакви волности.

Миро хич не се сърдел, че Криско се прави на звезда и шеф в собствения му клуб и дори се радвал, че момчето толкова бързо свиква със статута на негова нежна половинка.

Близки до рапъра издават, че той няма хомонаклонности, но вероятно е готов да угоди на мераците на Миро, за да се издигне бързо в кариерата.

Звездният му благодетел вече го уреди с доста голям пробив. Двамата записаха обща песен, която ще озвучава новия сезон на хитовия сериал „Стъклен дом”.

Певецът от „Каризма” толкова се е напънал да угажда да младежа, че дори убедил сценаристите да променят част от епизодите, за да отпуснат на любовната двойка малки роли. Миро и Криско щели да се появят в две от сериите в истинското си амплоа на певци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !