Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бориса: Красивите жени не винаги са леки

отпечатай новината

17.01.2012 09:45 | Видян 3771 пъти

Бориса:  Красивите жени не винаги са леки

Бориса Тютюнджиева стана част от книгата „Лошите момичета на България”, която за по-малко от месец се превърна в тотален хит. Луксозното четиво може да бъде поръчано срещу SMS от 2.40лв на сайта www.loshimomicheta.com

”Хареса ми идеята за книгата, защото е нещо различно, което не е правено досега. Надявам се да има успех сред хората и да видят и почувстват, че красивите жени не винаги са вулгарни, леки или глуповати, а напротив.

Не мисля, че да си красива е равносилно на определението „лека”, Анджелина Джоли лека жена ли е? Всеки сам кове съдбата си, аз не съм съдник, отричам агресивните жени и лекото поведение, но всеки да се оправя и афишира самостоятелно.

За мен са важни само моите успехи и тези на хората, които обичам.”, казва Бориса, за която има отделени доста страници в е-книгата.

Един от акцентите в „Лошите момичета на България” е „Бориса – неосъществената мечта на Ники Михайлов”. Приключена ли е напълно темата за чаровната моделка? „Тази тема е не само напълно приключена, ами и безсмислена за дискусия. Какви ти Михайловци...”, отсича Бориса.

В момента тя е заета изцяло с филмовия си дебют в продукцията „Модни истории” и наистина няма търпение за новото си амплоа - на актриса.

„Тепърва ми предстоят много снимки за филма, много работа и безсъние, но това е едно предизвикателство за мен, което ще приема на драго сърце. Аз съм всеотдайна и съм сигурна, че ще се раздам на 100 процента на снимачната площадка.”, отсича красавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !