Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Анелия изгря с ефектна блонд визия

отпечатай новината

20.01.2012 14:45 | Видян 3634 пъти

Анелия изгря с ефектна блонд визия

За феновете си тя е диамантът на поп-фолка, за колежките си - опасна конкуренция. Това е Анелия! По време на снощното си участие в столичния The Cotton Club, фолкзвездата блесна с изваяно тяло, резултат от много труд и системни тренировки във фитнес залата и по-секси от всякога.

За изненада на феновете, Анелия демонстрира за първи път на сцената на Cotton Club и новата си визия на блондинка, която спечели одобрението на всички.

През последната година визията на певицата претърпя големи метаморфози, залагайки все повече на дръзкото и провокативното - неща, доскоро табу в кариерата на звездата.

Преминавайки в отбора на блондинките, Анелия даде възможност да бъде видяна в нова светлина – тази на съблазнителката.

The Cotton Club се пукаше по шевовете от стотици фенове изпиващи с поглед перфектното тяло на певицата, а тя повече от час подържаше висок градуса на настроението с хитове като „Така ме кефиш”, „4 секунди”, “Да ти вярвам ли”, “Проба-грешка” и дуета с Андреа – “За да ме имаш”. Фолкдивата изпя няколко пъти и актуалният хит “Игри за напреднали”, дал заглавието на новия й седми албум, чиято промоция бе в края на декември.

2012-та ще бъде много специална година за Анелия, която ще отбележи 10 години успешна музикална кариера, а на нас не ни остава друго освен да очакваме специалното й юбилейно гостуване на сцената на The Cotton Club!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !