Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

БТВ скри хубавата Вики след удара с двамата министри

отпечатай новината

19.10.2007 13:48 | Видян 21713 пъти | Гласували 5

БТВ скри хубавата Вики след удара с двамата министри

Красивата Виктория Петрова направи най-коментирания тв трансфер на сезона. След като спечели приза Мис ТВ Чар, синеоката варненка премина от ТВ7 в бТВ. Още с първия се репортаж – посветен на скчната тема за учителската стачка, тя взриви България. Оказа се единствената репортерка, прослушала записа си с коментара зад кадър на министрите Вълчев и Орешарски. Скандалът взе за име определението на финансиста “седЕнка”. Емисиите на телевизията са били гледани от близо 1, 8 милиона зрители – суперрекорд за новини.
Самата Вики също предизвика небивал интерес. Толкова голям, че от бТВ й забраниха да дава изявления. Защото била нова и небивало да се фокусира чак такова внимание върху нея. А истината е, че журналистката си заслужава вниманието.
Когато говорят за Вики, журналистите вече знаят, че не става въпрос за изключително красива жена с прекрасни сини очи. Драгият зрител пък направо се влюби в нея. Външният вид не е единственият коз на новинарката. Тя е напориста, иска да покорява нови и нови върхове.
Коя е Виктория Петрова?
Според запознати неин приятел е операторът Добромир Иванов, който засне скандалния репортаж. Сигурното е, че двамата са страхотен екип. Тя е позната на зрителите от екрана на ТВ 7, където бе водеща на новините. Нуждата от предизвикателства я отвежда в бТВ.
Виктория е от Варна. Завършила е философия в Софийски университет, колкото и да не отива такава “брадата” специалност на мацка като нея. Тя записва паралелно и други две – история и журналистика.
Кара стаж в РТВЦ – Варна, после е кореспондент на радио Варна в София. Истинската й кариера в телевизията започва в ТВ Европа, минава през БНТ, ТВ 7 и сега в бТВ.
Любимата й мисъл: “Или трябва да си облечен в произведение на изкуството, или ти самият да си произведение на изкуството”. Отговаря и на двете условия.
  Освен красива, журналистката е и много стилна жена. Обожава да носи бижута. Някои от тях си прави сама. Любопитно е как се запалва по  тази страст. Преди време чаровницата имала гадже – зъботехник.  Седяла по цели часове при него в лабораторията. И понеже не разбирала нищо от коронки и протези, решила да си уплътнява времето по полезен начин. И почнала да си вае фигурки от восък. В последствие се специализирала в изработването на пръстени. Както се казва – момиче с много таланти.
Мечтата на Виктория е един ден да работи в CNN. Искрено й пожелаваме да я постигне!
Дано само страстта на Слави Трифонов по варненки да не я застопори в София. Известно е, че той имаше история със станалата по-късно тв звезда Мария, от която го взе класиката Маги, а после Дългия поподана на Алекс Раева. Дали ще устои на поредната красива морска русалка?!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !