Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Явор Бахаров дрогиран в театъра

отпечатай новината

20.01.2012 16:45 | Видян 3036 пъти

Явор Бахаров дрогиран в театъра

През цялата вечер къдравелкото стоеше в един от ъглите на Народния театър и гледаше в нищото с блуждаещ поглед.

Зениците на звездата от "Стъклен дом" и "Тилт" сякаш бяха изцъклени и празни, а самият той даваше вид на човек,  незнаещ къде се намира и какво прави.

Поведението на по-малкия брат  Бахаров,  показва само едно, че въпреки арестуването му с марихуана през лятото не се е взел в  ръце  и като нищо продължава да употребява забранени от закона вещества.


Денят на Явор Бахаров започва с цигара марихуана, разказват хора от най-близкото му обкръжение.

Рано сутрин актьорът от "Стъклен дом" се разбужда с чаша силно кафе и сочената за слаб наркотик трева. Напушен, възлюбеният на Луиза Григорова ходел и на работа.

Заради опияненото си състояние той често забравял реплики или актьорските имена на колегите си в сериала.

Продуцентите на "Стъклен дом" вече на няколко пъти са правили опити да разговарят с Бахаров лошия му навик, но въпреки обещанията той продължавал да идва надрусан на работа.

Припомняме, че от  2 години насам къдравият театрал  е пристрастен към лекия опиат. Въпреки всевъзможните опити Явор да се откаже дрогата, все още той е подвластен на опиянението й.

През изминалото лято при редова полицайска проверка Бахаров попадна на униформените. Шокирани, те намират в него пликче с марихуана.

Благодарение  на популярния  му  образ Явор не е задържан, а срещу него се образува дело. Наскоро обаче то е прекратено заради малкото количество марихуана, което Бахаров е носил в себе си.

Источник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !