Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Най-добрата турска актриса Берен Саат завладява ефира на bTV с новия сериал „Пепел от рози”

отпечатай новината

24.01.2012 15:00 | Видян 6213 пъти

Най-добрата турска актриса Берен Саат завладява ефира на bTV с новия сериал „Пепел от рози”

Един от най-гледаните сериали в Турция за 2011 година - „Пепел от рози“ (Fatmagulun sucu ne) - стартира в праймтайма на bTV днес, 24 януари. Звездата в драматичния сериал, създаден от режисьора на „Забраненият плод” Хилял Сарал, е актрисата Берен Саат.

След огромния успех на Саат в ролята на Бихтер от „Забраненият плод” (най-гледаната ТВ програма за първата половина на 2011 г.), тя се превъплъщава в героинята на Фатамгюл в сериала „Пепел от рози“. Тази роля й носи наградата за най-добра турска актриса на 2011 г., след като в анкетата на телевизия Kanal D за Саат са гласували над 1,2 млн. зрители.

В същата анкета актьорът Енгин Акюрек, който партнира на Саат в ролята на Керим в „Пепел от рози”, е избран за най-добър актьор също от над 1 милион зрители. Новият сериал все още се снима и излъчва в Турция с голям успех. Зрителите могат да проследят вълнуващата история всяка делнична вечер от 20.00 часа по bTV.

Фатмагюл е красиво и наивно момиче, което живее в Ълдър, село недалеч от град Измир и курорта Чешме в Западна Турция, на брега на Егейско море. След смъртта на родителите си, тя живее с брат си и снаха си. Фатмагюл е влюбена в Мустафа, с когото се познават от години, и планира сватбата си с него през лятото. Тя го обича и иска да се ожени възможно най-скоро.

Керим също е от малкия град. Баща му е напуснал майка му заради друга жена, докато той е бил още дете. След като майка му се самоубива, Керим остава сам. Ужасна трагедия превръща живота на Фатмагюл в ад.

Една вечер, докато се разхожда, тя е нападната от четирима пияни младежи: Керим, Вурал, Ердоан и Селим. Фатмагюл така и не разкрива истината за самоличността на похитителите си, защото е заставена да пази тайна и да се омъжи за един от тях, Керим.

По този начин той ще избегне затвора, а и ще спаси приятелите си, а тя няма да е одумвана от хората в селото. Керим е беден младеж, а останалите трима са от богати семейства, които плащат занапред мълчанието и на Фатмагюл, и на Керим.

Мустафа разбира за "изневярата" на бъдещата си съпруга и е изпълнен с гняв и желание за отмъщение. Дали истината ще излезе наяве и каква е вината на Фатмагюл?

Берен Саат е родена е през 1984 г. в Анкара. Още докато учи в университета в Башкент, тя става риалити звезда. Кариерата й на актриса започва през 2005 г. Берен се снима не само в някой от най-успешните телевизионни сериали, но и в киното.

За ролите си на Бихтер в „Забраненият плод” и на Фатмагюл в „Пепел от рози” тя получава награда за най-добра актриса.

Енгин Акюрек е роден през 1981 в Анкара. Завършва образованието си през 2002. След множество роли в киното, телевизията и театъра, през 2010 получава ролята на Керим в хитовия сериал „Пепел от рози“, която му носи слава и наградата за най-добър актьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !