Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Хит на Криско печели Българска песен на 2011

отпечатай новината

01.02.2012 15:30 | Видян 2043 пъти | Гласували 1

Хит на Криско печели Българска песен на 2011

Близо 9000 човека са гласували за "Българската песен на 2011". Феновете решиха, че песента "Разрешена любов" в изпълнение на талантливия и атрактивен изпълнител - Криско, е достойна да е "Българската песен на 2011". "Разрешена любов" се класира на първо място, а прахта на Криско дишат Георги Христов, Графа, Тони Димитрова,Д2, Поли Генова, Васил Найденов, както и Мастило.

"Българската песен на 2011" е единствения по рода си конкурс, който със сигурност може да се каже, че няма никакви спекулации. Конкурсът е реален и всички гласували за дадената песен, се отчитат по именно. Оказа, се че "Разрешена любов" е любимата песен на българския народ и не само, песента се радва но голяма ротация по радиа, телевизии, както и в нощните клубове. Тази песен направи истински фурор с новаторската си музика и визия, забавния текст и артистичността на Криско грабва всеки който, чуе и види парчето.

"Благодаря на всички приятели които подкрепиха песента "Разрешена любов"! Няма да разочаровам феновете, от тук нататък ще Ви се отблагодаря с големи музикални тупалки тази година! Очаквайте много изненади от мен, а вие бъдете по-добри, и да ценим българската музика" - този призив отправи Криско, с благодарност на всички гласували за тоталния хит "Разрешена любов".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !