Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Блатечки ще се вихри във Враца

отпечатай новината

06.02.2012 09:00 | Видян 2611 пъти

Блатечки ще се вихри във Враца

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки ще радва жителите на Враца, с една от най-добрите постановки „Секс, наркотици и рокендрол“ на известния драматург Ерик Богосиян. Творбата гостува на 15 февруари във Враца, а началото ѝ е от 19.30 часа.

За час и половина Асен Блатечки се превъплъщава в няколко образа – на бедняка от улицата, чистач, вокалист на рокбанда, среднощен „каубой“, рецидивист и баровец. Въпреки разликата в социалното положение и парите, всеки един от тях си има своите страхове. Баровецът се прави на по-нахакан, по-заможен и потентен, отколкото е. Рокидолът гледа да не му се изпразни банковата сметка, като организира всякакви „благотворителни каузи“, които всъщност захранват кредитните му карти, за да си набави поредната доза дрога и черен хайвер. Особено актуално и иронично звучат „призивите“ му към хората да помогнат на амазонските индианци, като дарят пари за хладилници и телевизори. Без да го е грижа, че те нямат ток, за да ги използват…

В новата постановка „Секс, наркотици и рокендрол“ Ивайло Христов вече се изявява в качеството си на режисьор, а не на актьор. Той предава щафетата на Асен Блатечки, но почеркът на маестрото личи в интонацията и „небрежното“ държане на актьора на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !