Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джаро бяга от затвора в „Под прикритие“

отпечатай новината

07.02.2012 12:45 | Видян 5458 пъти

Джаро бяга от затвора в „Под прикритие“

С екшън сцени в холивудски стил и няколко осъдителни присъди завърши вторият сезон на сериала „Под прикритие”. Последният епизод бе завъртян в неделя вечерта на шумно парти в „София Лайв клуб”.

Звездите от филма и десетки фенове се бяха събрали, за да видят как доброто възтържествува. Общо 37 години затвор получи мафиотът Джаро, а колата на Куката беше направена на решето от хората на топ ченгето Попов.

Нещата обаче невинаги са такива каквито изглеждат и отвореният финал го подсказва. Пределно ясно е, че бившият полицай Гацев ще оживее и ще продължи да е герой от подземния свят, а умният и хитър Джаро ще направи всичко възможно да избяга от затвора.

Докъде ще стигне фантазията на сценаристите, тепърва ще разберем. Освен това не е за пренебрегване и фактът, че сред тях е програмната шефка на БНТ Севда Шишманова, която държи всеки ред, излязъл изпод перата на сценаристите, да минава през нейното одобрение.

Арестуват мафиота като Алексей Петров

Михаил Билалов, който играе Джаро, дойде след края на прожекцията и веднага седна до своята „любима” Съни – Ирена Милянкова. За какво точно си говореха, не стана ясно, но пък феновете на филма не спираха да шушукат около тях, че датата на ареста на Джаро – 10 февруари, не е случайно избрана от сценаристите. На същата дата преди две години бе арестуван Алексей Петров, който е прототип на образа на мафиота във филма.

Чочо Попйорданов нацелува Койна Русева

Петър Попйорданов, който гостува в сериала в ролята на полицай, не спираше да целува и прегръща Койна Русева. Чочо пиеше само безалкохолно и въпреки това бе в страхотно настроение.

Наперената адвокатка пък не спираше да се фука как в следващия сезон на сериала ще спаси Джаро от затвора, докато сценаристите й правеха знаци да мълчи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !