Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мара Отварачката се сгоди за Гущеров

отпечатай новината

23.02.2012 11:00 | Видян 6475 пъти

Мара Отварачката се сгоди за Гущеров

Мара Отварачката не си губи времето и вече е успяла да изпроси брачно предложение от любовника си Християн Гущеров. Това гласи най-коментираната новина в родните фолк среди, чийто източник е самата звезда. Само дни след като се завърнала от воаяжа във Венеция заедно с гаджето си, Мария побързала да изчурулика на всичките си дружки, че статутът й вече не е любовница, а официална годеница на милионера.

По думите й тя получила предложение по най-романтичния и мечтан от всяка жена начин - по време на пътешествие с гондола в Града на влюбените. Според сладникавия разказ на Отварачката Християн отворил темата за брака, докато двамата се возели гушнати на прословутите лодчици по Канале гранде. Преминавайки под една от арките, маститият бизнесмен подшушнал на ухото на певицата, че иска да прекара живота си с нея. Макар че пръстен нямало, Мара възприемала признанието на любимия си като ясна покана за узаконяване на отношенията им.

Малко по-късно любовният порив на Гущеров намерил материално изражение. Вместо с годежен пръстен обаче, той зарадвал Мара с пищна огърлица, купена от престижен бутик в една от търговските пресечки на площад „Сан Марко". Самата  изпълнителка била захласната не толкова от историческите забележителности и романтичната атмосфера на Венеция, колкото от търговската част, в която се намират бутици на световноизвестни марки за облекла, бижута, парфюми и аксесоари. Мара се впечатлила и от различните артикули от прочутото муранско стъкло, които изобилстват по улиците на града, а цените им варират от скромните пет до стотици хиляди евро.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !