Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Митьо Пищова се жени на Гергьовден

отпечатай новината

25.02.2012 09:00 | Видян 4240 пъти

Митьо Пищова се жени на Гергьовден

Митьо Пищова обиколи всички медии, за да обяви, че на 6 май той ще вдигне за пореден път сватба, като този път избраницата му е от Банско. Според клюката обаче, таткото на  булката – Иван пребил Митьо.

Бащата на бъдещата му съпруга Рада се е опитал насила да раздели дъщеря си от Пищова. В следствие на това се е стигнало до жесток спор, който е прераснал в саморазправа от страна на бъдещия тъст и той е нанесъл удари с брадва, за щастие не с острата част, а с дръжката.

Пищова се е отървал само с няколко леки наранявания и незабавно е получил помощ от лекари. Това, което се знае е, че засега сватба ще има.

Събитието ще бъде в родния град на булката Банско и ще огласи площада на курортното градче. Митьо е поканил над 10 фолк певци, а водещи на церемонията ще бъдат Румънеца и Енчев, които неотдавна заснеха клип с негово участие.

Ексклузивните кадри от дългоочакваната сватба ще бъдат предоставени на Венета Райкова и нейното предаване Горещо. Сашка Васева пък щяла да изпълни специално написана песен в чест на младоженците, научи Супер 19' от свои източници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !