Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Руска телевизия преследва Азис

отпечатай новината

29.02.2012 13:30 | Видян 2550 пъти

Руска телевизия преследва Азис

Една от руските национални телевизии - НТВ, тръгна по петите на Азис.
Руснаците пристигнаха специално за среща с българската звезда на чалгата, с нейни роднини и приятели. Преди време руски екип снима подобен филм и за Лили Иванова, като се срещна и с други звезди на естрадата, предизвикващи сантиментални спомени в голямата северна страна. Страстите по Азис обаче са съвременни.

Цялата истерия около Азис тръгна след като в едно от най-гледаните руски хумористични предавания се гавреха с неговия гей имидж и с клипа му „Мразиш". Това предизвика истинска истерия по БГ звездата и неговото парче се нареди в челата на различни класации. В отговор Азис засне още по-скандално видео към песента си „Хоп", в което имитираше мъжка руска баня, а той самият се топна в корито с надпис „Россия". Нашата звезда лъсна и на няколко първи страници на руски всекидневници, телевизиите се заинтригуваха от него.

Той е на  седмото небе от щастие, че руснаците оценяват това, което прави и смята, че в родината си е недооценен и че освен него има само още една-две големи звезди на родната сцена. „Коя национална българска телевизия е правила филм за Азис? Хората са се вдигнали от Русия, аз ще го документирам това и ще го покажа", обеща фолкаджията.

Филмът, посветен на Азис, ще включва пикантерии за личния му живот и кариерата му. Певецът ще разказва за как обикновеното момче Васко от Костинброд стана суперзвездата Азис. Ще говори и за мъжете в живота си. Ще покаже на руснаците родната си къща, ще ги срещне с баба си, която е гадателка. Руснаците искат да покажат и дъщеря му Рая, но още не е ясно дали Азис ще им разреши това, тъй като той я крие от хорски очи. Преди време гадателката на Берлускони Теодора Стефанова бе предрекла на Азис, че ще стане по-известен в Русия от Филип Киркоров.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !