Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия духна 29 свещички за рожден ден

отпечатай новината

01.03.2012 15:30 | Видян 5091 пъти | Гласували 1

Алисия духна 29 свещички за рожден ден

В навечерието на 1 март, фолкдивата Алисия избра да отпразнува своя 29-ти рожден ден със стотиците си фенове в най-добрия фолк-клуб за 2011 г. - Playhouse.

По време на участието си в “града на студентите”, звездата благодари на всички гости в препълненото заведение за любовта и подкрепата им и ги поздрави за празника Баба Марта, пожелавайки им да бъдат бели и червени като мартениците, които ще си завържат на този ден.

Алисия духна 29 свещички пред погледите на своите почитатели и под звуците на техните бурни аплодисменти и възторжени викове, които се удвоиха при обявяването на специалната изненада на вечерта, подготвена от самата певица – 2009 тортички за всички клиенти на Club Playhouse.

Примата на “Ара Мюзик” за пореден път блесна с неподражаемия си стил, който налага от години във фолк бранша, и специална хореография, изградена за всяка песен от репертоара й. За своя празник звездата бе избрала оригинален кожен топ, черен клин и червени обувки по нейн дизайн, които се превърнаха в тема за дамите пред сцената.

Алисия поднесе микс от най-популярните си парчета, видимо сияеща от щастие и в настроение, чиито заряд се прехвърли върху купонджиите.

Русото изкушение се разнежи напълно, когато Event manager-а на клуба й поднесе 29 рози в израз на признателност и уважение към тяхната повече от успешна съвместна работа.

Изпълнителката на „Двойно повече” сподели, че това е втория изключително мил жест за вечерта, след като любимия й Ники Михайлов й написал любовно пожелание още в първите минути след полунощ.

Гостуването на Алисия премина с още десетки специални поздрави към празнуващите компании и горещите ритми на най-големите й хитове “На ти ми говори”, "Ще ти дам", "Твоя тотално", "Твърде грубо", "Имаме ли връзка?" и последното й разбиващо парче „Иска ли ти се”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !