Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Кои са новите герои в „Етажна собственост”2?

отпечатай новината

07.03.2012 13:45 | Видян 2571 пъти

Кои са новите герои в „Етажна собственост”2?

Трима нови герои влизат в сериала „Етажна собственост”, който стартира другия четвъртък – на 15. март от 21ч. по Нова ТВ. С тях междусъседските отношения в блока стават още по-щури и забавни!

Лекар е един от новите колоритни образи в панелната комедия. Той се казва д-р Росен Контопишев и е известен провинциален гинеколог, който наследява апартамент в блока на съседите и отваря частен АГ-кабинет в него. Докторът е отличен специалист, доста по-образован и модерен от останалите, но има ужасно дебелашко чувство за хумор. Контопишев е неподправено безпардонен и опериран от чувство за такт. В ролята на гинеколога ще видим актьора от трупата на Народния театър Стефан Къшев.

Новият съсед обаче не е единственият, който дразни обитателите на блока в „Надежда”, защото те се сдобиват с нова чистачка – леля Дорче. Тя е  изстрадала женица, която не спира да се оплаква от живота, дори и да няма за какво. Леля Дорче е крайна песимистка, фаталистка и хипохондричка. Тя силно се влияе от хороскопи и гледане на карти таро, и винаги има за разказване по една нова драматична история с фатален край. В ролята на леля Дорче е актрисата Жулиета Колева.
Третият нов герой в „Етажна собственост”2 определено ще разбуни духовете в един от апартаментите в блока, където ще предизвика почти военно положение. Той е дядо Стефчо – изпечен мошеник и комарджия. Дядо Стефчо не се спира пред нищо, използва всякакви методи, само и само да извлече полза от околните, а иначе гради имидж на добродетелен и чист като сълза човек. В ролята на лукавия старец влиза Симеон Викторов - дългогодишен любимец на публиката от Сатиричния театър, когото познаваме също от малкия, големия екран и радиоефира.

Как ще се промени ситуацията в блока след появата на новите персонажи и какви битки ще предизвикат те сред останалите наематели, ще разберем другия четвъртък, на 15. март точно в 9 вечерта по Нова ТВ.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !