Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия наклепа Валери, че крие доходи

отпечатай новината

08.03.2012 13:45 | Видян 4311 пъти

Алисия наклепа Валери, че крие доходи

Алисия обвини Валери Божинов, че си укрива доходите от съда и е декларирал 15 000 евро месечно, вместо получаваните от него 143 000, научи в. "Телеграф"

Това стана чрез коментар на нейната адвокатка, изпратен до медиите, след като изтече информация за решението на съда по издръжката на сина им Валери Божинов-младши. Съдът присъди месечна издръжка от 2000 лв. за малкия Валерко, а певицата настояваше за 20 000.

Обжалване

Според твърдението на адвокатката Радост Караиванова футболистът Божинов крие доходи от Те-мида. Адвокатката коментира:

"Що се отнася до издръжката, не съм изненадана от това, че съдът е определил да бъде в размер на 2000 лева месечно, тъй като тя е определена на базата на приетото от съда обстоятелство, че заявените и упорито бранени от
Божинов месечни доходи са в размер на 15 000 евро, а не реално получаваните от него 143 000 евро месечно, което доказахме чрез банкови извлечения за плащани  възнаграждения от предходни работодатели на Божинов".

Адвокатката   на футболиста -Виолета Димитрова, пък смята, че решението на съда за издръжката на Валери-младши е абсолютно справедливо и осигурява отличен  стандарт за сина, а не охолен живот на майка му.

Пътуване

Адвокатката на Алисия не  намира правни основания Валери-младши да пътува всеки месец за седмица при баща си в чужбина.

Тя подлага на критика мотивите на съда: "Като е посочил, че пътуването на детето в чужбина щяло да му помогне "да придобива представи за други държави и култури, да разширява своя кръгозор". Не разбирам как това становище може да бъде адекватно за дете на четири години ". 

Адвокат Радост Караиванова се учудва от довода, че ако Валерко не пътува  в чужбина, от това ще получи: "тежка психологическа травма, породена от това, че не би могъл да посещава дома на баща си и да се запознае със съжителстващите с него лица", тоест Николета Лозанова.

Преди време Алисия се изказа, че Николета Лозанова обиждала сина й, но тя  самата не я възприемала като враг. Самата Николета пък отвърна, че много се радвала на малкия Валерко и тя също не възприемала, като враг певицата. Самият Валери Божинов коментирал от Италия, че е доволен от съдебното решение. Алисия пък е посъветвана от адвокатката си да обжалва.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !