Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Фаворитът в „България търси талант“ почина

отпечатай новината

16.03.2012 11:30 | Видян 2256 пъти

Фаворитът в „България търси талант“ почина

79-годишният Никола Танев, който очарова журито в “България търси талант” е починал по време на пазар. Дядото бил покосен от инфаркт.

Никола Танев направи 40 набирания в “България търси талант”, с което доказа, че възрастта не е пречка да си в добра физическа форма. Дядото очарова не само публиката и журито в шоуто, но и зрителите пред малкия екран. Много жалко е, че няма да продължи да показва на какво е способен.

Магърдич Халваджиян не скри, че е останал впечатлен от показаното от Никола. Той лично му стисна ръката с възторг и възхищение.

Фаворитът в шоуто напуснал този свят неочаквано, без да е боледувал. Съпругата на дядо Никола била против да участва в реалитито, защото на неговата възраст не било подходящо да се перчи пред цяла България. Той обаче искал да има и “други светли петна” в живота си. Не му стигало да копае в градинката и да стои зад печката. Искал да покаже на хората, че и на 79 години един човек има мечти и амбиции, че може да е силен и издръжлив и творчески настроен.

Никола обясняваше, че човек може да живее без болки и болести. Той е бил сред 60-те таланти, които били избрани от журито.Нека почива в мир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !