Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ГЕРОЯТ АЗИС

отпечатай новината

26.03.2012 09:24 | Видян 1922 пъти

ГЕРОЯТ АЗИС

Според ПРОСВЕТНИЯ, забележете: просветния, министър на България, провъзгласения след ремонтиран от самия него закон професор Сергей Игнатов, Азис бил герой. И то герой за децата. Тази фраза удари в земята всички глупости на културния, забележете: културния, министър на България Вежди Рашидов, този плюс
за кабинета според братята му турски министри. Избледняха и скулптора Достоевски и бащата на човека – хомо сапиенс, и съживената Гена Димитрова и това, дето бил “колега на Господ”.

В страна, където училищата и студентските общежития са арена на убийства и схватки с ножове, където неграмотността заема все по-големи размери, а липсата на ценности и положителни примери е буквално заразна, точно просветният министър да произведе баш Азис в герой?!

Това не е малоумие, просто не съществува достатъчно силна дума да обрисува погнусата на всеки интелигентен човек от министъра Игнатов. И не е проблемът в личността на Азис, а в начина му на изразяване. Такива ли искаме да бъдат младите българи, господине министре?! И не говорим за визия, а за манталитет.
Ето, вчера Азис пусна новото си парче, посветено на Багата и на другите яки момчета от смесените бойни изкуства. И тях ли да обявим за герои, министър Игнатов, понеже вие се правите на боксьор...

Мене, ако питате, производителят на герои си е останал на нивото на своя татко – партийния бос на БКП за Район Селски. Лошото е, че след него българското образование е в тотален разпад. Както след милия му Дянков – икономиката и финансите на нашата древна, но бедна страна.По този повод ще използвам случая да анонсирам нашия спецпроект в Супер 19’, от който ще разберете, че държавата финансира с 2 милиона долара Пайнер. Явно имаме нужда от повече фолк герои. Четете и цъкайте с език.

Вижте какви ги е вършил, какви ги върши и какви ще ги върши и духовния баща на приятелския кръг на Дянков и Игнатов – така да се каже олигархът Иво Прокопиев. Защо ли спестовният към пенсионерите и здравеопазването финансов министър не го помоли да върне стотиците милиони кредити, които дължи???

Да си пожелаем по-добри новини до другата неделя!!!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !