Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Данчо Караджов празнува юбилей

отпечатай новината

26.03.2012 14:30 | Видян 1422 пъти

Данчо Караджов празнува юбилей

Границата ни с Гърция преля от българи и гърци, които пяха и танцуваха заедно с юбиляра Данчо Караджов и група Сигнал в препълнения елитен клуб Fashion Hall.

Само дни след грандиозното честване в НДК, роклегендата завърши празничния цикъл с рецитал в нашумелия клуб в Южна България. Там музикантът поля и предложението на министъра на културата Вежди Рашидов да бъде отличен с орден „Св. Св. Кирил и Методий" за особено значимите му заслуги в областта на културата и по повод 60-тия му юбилей.

Освен вечните хитове на "Сигнал", гостите в клуба се насладиха и на песни от новия солов албум на Данчо Караджов  „C'est la vie". В танците се включиха и топмоделите на Визаж модел груп, които всеки уикенд дефилират във Fashion Hall с актуални колекции от световната мода.  

До ранни зори поздрави за юбиляра звучаха и от популярния диджей Теди Джорджо, който застана зад пулта по време на Звездната нощ в клуба. Както всеки петък Fashion Hall и тази седмица ще събере почитатели на българската поп и рокмузика - група Мастило, избра клуба на гръцката ни граница за една от спирките в националното си турне.

Всички събития в клуба се излъчват директно в сайта  www.ibvmusic.com – линк Fashion Hall.


Текст и снимки: Fashion Hall

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !